Olie &zo

Olie &zo

In mijn praktijk verkoop ik enkele oliën, sprays en roll-ons van de Groene Linde.

Na de geboorte van mijn kinderen leerde ik over etherische oliën en hun werking. Vele flesjes, potjes en sprays heb ik voor hen èn mezelf gebruikt. En nog!

De ‘fijne dromen spray’ is hier veruit favoriet en bij een verkoudheid maken we vooral dankbaar gebruik van de ‘Breath olie’ en/of ‘High immune’.   


Wat mij betreft is een etherische olie een prachtige aanvulling op een NEI sessie, omdat de olie ook op een diepere laag kan ondersteunen bij dingen waar je tegenaan loopt. ‘Kippendroom’ is er bijvoorbeeld voor kinderen die last hebben van vervelende dromen of nachtmerries en ‘Leeuwenkracht’ ondersteunt kinderen die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan of minder vertrouwen op zichzelf.

Ook voor lichamelijke klachten, het verwerken van prikkels of versterken van de weerstand is een olie of spray verkrijgbaar.


Iedere olie of blend (gemengde oliën) heeft een eigen unieke werking.

De oliën van de Groene Linde zijn 100% natuurlijk en bevatten geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. De producten zijn zowel i.c.m. een NEI sessie als los verkrijgbaar en inzetbaar.


Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen, dan hoor ik het graag.