Nei

NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Als NEI coach zie ik de klachten als een signaal van het lichaam. Het is een methode die erop gericht is datgene,  wat heeft geleid tot jouw klacht, op te sporen en los te laten.


Alles wat je meemaakt in het leven, wordt opgeslagen in je onderbewuste. 

Niet alle ervaringen, emoties en/of gebeurtenissen worden goed verwerkt en liggen daardoor (op celniveau) als onverwerkte   emoties opgeslagen in ons onderbewustzijn.

Deze onverwerkte emoties kunnen worden gezien als verstoringen in ons systeem; blokkades. Je zult er niet altijd direct wat van merken, maar uiteindelijk resulteert het in een disbalans. De linker- en rechterhersenhelft, die respectievelijk staan voor ons denken en ons gevoel, werken door de blokkades niet meer goed samen. Als wij uit belans zijn, laat ons lichaam dat - vertaald in een klacht - aan ons merken. Dit gaat van fysieke klachten tot je ‘niet lekker in je vel’ voelen.


Met behulp van NEI coaching wordt de ontstane blokkade opgespoord en geïntegreerd. Geen symptoombestrijding, maar bewustwording. Je krijgt inzicht in je klachten, patronen en overtuigingen, waarna je ze los kunt laten. Hierdoor kan de energie weer beter stromen en kan je klacht verminderen of zelfs verdwijnen. 


NEI is een krachtige, maar vriendelijke methode, geschikt voor (jonge) kinderen en volwassenen. Het is ontwikkeld vanuit allerlei verschillende natuurgeneeswijzen en methodieken. Een combinatie van bio-kinesiologie,neurowetenschappen, acupressuur en NLP. 


NEI THERAPIE KAN KINDEREN O.A. HELPEN BIJ..


  • lichamelijke klachten: (gewrichts)pijn, eczeem, allergieën, slaapproblemen,              buikklachten, etc.
  • emotionele klachten: somberheid, driftbuien, angsten, bedplassen, verlatingsangst, gebrek aan zelfvertrouwen, sensitiviteit, etc.
  • chronische klachten migraine, prikkelbare darm,etc.
  • leerproblemen: dyslexie, concentratieproblemen, faalangst
  • traumatische ervaringen: na een bezoek aan de (tand)arts, echtscheiding, etc.
  • verslavingen: gamen, gokken, roken, eten, etc.


  Heb je twijfels of ik iets voor jou (en je kind) kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!


Wanneer je bij mij in de praktijk komt, stel ik jou en je kind wat vragen volgens een vast protocol en ga ik met behulp van een biotensor op zoek naar antwoorden die vanuit het onderbewustzijn worden gegeven. Ondertussen kan het kind lekker spelen of wat tekenen. Lange, emotionele praatsessies zijn niet nodig. Jonge kinderen worden getest via één van de ouders. 


NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan prima gecombineerd worden met andere therapievormen.


Hoelang het duurt voordat een klacht vermindert of verdwijnt, is per persoon verschillend. Met een beperkt aantal sessies kom je vaak al tot een prachtig resultaat.