Reacties

Na de sessie volgt een samenvattend bericht voor de ouder:


"Wauw, mooi geschreven en fijn om terug te lezen. Ik voel weer meer vertrouwen. Dankjewel voor jouw sessie!"


            januari 2024

Enkele maanden na de sessie:

"Het was zoveel informatie, dat ik er even voor wilde gaan zitten. Ik vond het een hele fijne sessie, die nog goed heeft doorgewerkt. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds beter mijn verwachtingen uitspreek en dat is heel helpend voor hoe ik me voel. Ik durf steeds meer op mijn intuitie te vertrouwen. Super fijn!

Nu ik je verslagje teruglees merk ik pas hoeveel ik hier de afgelopen tijd mee bezig ben geweest en ben mooie stappen aan het zetten. Nogmaals bedankt voor je fijne behandeling!"


maart 2023

"Twee sessies mogen doen met 2 verschillende ingangen bij onze lieve meid. Na een aantal weken vroeg ze zelf of ze nog een keer terug mocht, zodat jij haar kon helpen. Dat geeft wel aan hoe jij kinderen op hun gemak laat voelen en ook dat ze zelf ervaart dat ze zich anders voelt. Bijzonder.

Ze voelt zich zekerder en kan zich beter uiten. Ook laat ze haar zorgen die ze heeft iets beter los. 


Hoe fijn als je als moeder dervaart, dat je kind innerlijk minder strijd heeft en meer rust heeft. 


Ik ben heel blij dat ik, maar ook mijn dochter, je weet te vinden! Tot ziens!"


                 juni 2021

"Hier even een update: Ik merk heel duidelijk verschil met het naar binnen gaan in de klas! Het is nog steeds niet zo dat hij rennend naar binnen gaat ;) maar de drempel die er was bij de poort is gelukkig helemaal weg. Eigenlijk geen moeite meer mee gehad. Wanneer hij om 14:00 uur naar buiten komt, oogt hij ook een stuk relaxter dan voorheen. Heel erg blij mee!"


             november 2023

"Ik ben jou dankbaar voor deze kans voor ... om zo'n bijzondere sessie mee te mogen maken. Jouw bevindingen zijn heel waardevol en betekenisvol voor mij."


juli 2022

"Dankjewel is bijna niet genoeg! Wat merken wij een verschil bij ons vriendje! We hebben bijna letterlijk een muurtje zien vallen, we hebben weer een zorgeloos jongetje die het steeds minder spannend vindt om naar school te gaan! Zo bijzonder om dit te ervaren! Nogmaals, DANKJEWEL!!"


           mei 2021

"Dankjewel voor de mooie sessie en het fijne contact. Ik heb het als heel erg positief ervaren en vond het fijn dat je ruim de tijd voor mij hebt genomen. Ik voel nu al meer rust in mijn lijf."


             september 2023

"Je doet de sessie helemaal op jouw unieke manier; met een flinke dosis inlevingsvermogen weet je de kern van het probleem te pakken en richt je je volledig op de persoon die voor je zit. Hier weet jij het verschil te maken. Een hele bijzondere, warme ervaring vond ik het. Het heeft me weer een stapje dichterbij mijn einddoel gebracht."


           mei 2022 

"Hier weer even een berichtje over het slapen van ... De middagen gaan echt super goed en zelfs het slapen gaat echt super. Af en toe wordt hij wakker, maar kan dan in zijn eigen bed blijven liggen. Echt super knap. We zien ook echt een heel ander kindje. Ik had niet durven hopen dat het zo goed zou gaan. Nogmaals super bedankt!"


         januari 2022