Maaike

Maaike

Mijn naam is Maaike van Erp, ik ben geboren in 1984, getrouwd, moeder van twee kinderen, dochter, zus, vriendin, collega en nog zoveel meer.

Sinds december 2020 ben ik gediplomeerd NEI coach. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam in het basisonderwijs. In 2007 ben ik afgestuurd aan de PABO, waarna ik verschillende opleidingen en cursussen heb gevolgd. De ontwikkeling van een kind vind ik ontzettend interessant! 


Als leerkracht probeer ik het verschil te maken voor kinderen, te zien wie ze écht zijn en wat ze nodig hebben. Verder te kijken dan het gedrag.

Ik vind het fijn om op die manier onderdeel te mogen zijn in het leven van een kind, maar ik zocht naar meer..


Toen mijn zoontje lange tijd slaapproblemen had, bleek NEI een helpende methode voor hem en mij. In korte tijd kreeg ik veel nieuwe inzichten en vervolgens verdween de klacht.

Ik was direct onder de indruk. De prettige methode sprak mij erg aan en wekte steeds meer mijn nieuwgierigheid. Meerdere sessies volgden.


Ik vroeg me steeds vaker af; Is dít dan het ontbrekende stukje in mijn zoektocht naar begeleiding voor kinderen? Is dít hoe ik kinderen nóg verder en beter kan helpen? Hoe ik écht het verschil kan maken? Ik wilde antwoord op deze vragen en besloot een opleiding tot NEI coach te volgen. Hier heb ik nooit één seconde spijt van gehad, het heeft me ontzettend veel gebracht! 


Ik ben ervan overtuigd dat NEI coaching een verschil kan maken!

Ik kijk dan ook graag met je mee.